• Historien om Hackit

    Fra mors hjemmelagde pizza til hele Norges kjøkkendings.

    broken image

    Det var min mor som satt meg på tanken

    Vi hadde spist pizza lenge før den ble folkets lørdagsfavoritt.

    Mine eldre brødres venner ble fast inventar hver lørdag til min store fortvilelse, det var jo alltid tomt før jeg var mett.

     

    Stakkars mor - hun laget tilslutt pizza til halve bygda Det var nok ikke så lett å behandle og findele kjøttdeigen slik at den fikk rett konsistens. Det var nemlig selve hemmeligheten til den store populariteten sammen med en himmelsk saus.

     

    Selv om jeg var ung den gang, såg jeg hvordan min mor jobbet med kjøttdeigen. Hun satt sin ære i at den skulle være luftig, smakfull - og riktig stekt.

    Etter mange år som pizza nyter, har jeg nå overtatt som matmester i min egen familie...

    Det er kanskje den egentlige grunnen til at jeg har satt fortgang på en ide jeg har hatt lenge.

     

    Jeg har nesten gått på meg gnagsår med alle butikkbesøkene for å finne noe liknende - men det finnes ikke noe i hyllene her i Norge.

    Hackit er en unik løsning - rart ingen har tenkt på en redskap spesielt utviklet for hakking av kjøttdeig! Hackit, redskapen du ikke viste att du manglet..

    Nå er den her, klar for de norske hjem!

    Hilsen Vegard Ertvaag

    broken image

    Vi kaller den "Hackit"

    Ganske enkelt - og dekkende!

    Med god hjelp fra industridesigneren Hans Kotthaus i CCD AS og kokkelandslagets Erling Sundal, har vi den selvfølgelige løsningen klar.

    "Vi kaller den "Hackit". Ganske enkelt - og dekkende!"

    Erling Sundal